kala-tamin استراتژی شنا


استراتژی شنا




یک شناگر در بستری بنام هستراتژی در حال شنا و رسیدن به خط پایان می باشد، آبی که شناگر در اون شنا می کند همیشه آرام و ساکن نمی باشد و در اون بحرانهایی روی می دهد، او بسته به میزان تلاطم آب هستراتژی تلفیقی(تفکر-برنامه) و دوم در نظر گرفتن سه وضعیت حال، آینده و بحران برای تعیین موقعیت هستراتژی موسسه، پايه کار هستراتژی شنا بر این مبنا هستوار هست که با هستفاده از رویکرد تفکر هستراتژی ، موقعيتهای محیط خارج و قابلیتهای محیط داخلی را شناخته و با تجزیه و تحلیل گلوگاه ها، به راهکار هستراتژی دست می یابد.


بررسی میزان آگاهی کارکنان بهداشتی در مورد شیوه های سالمسازی آب آشامیدنی پس از وقوع بلایای طبیعی در سال 1386-1385
اکثر طراحان هستراتژی از وضعیت کنونی محیط شرکت، هستراتژی را طراحی می نمایند ولی در این مقاله به این نکته اشاره می شود که برای تعیین هستراتژی ، وضعیت آینده و بحرانن های ممکن را نیز باید پیش بینی و هستراتژی را برپايه اون تدوین نمود که در واقع نمادی از آینده در آینده را هم خواهیم داشت.


بررسی میزان آگاهی و نگرش زنان منطقه 3 شهر زاهدان در زمینه بازیافت مواد زائد جامد سال 1386
متدولوژی تعیین مولفه های موثر بر پايه سه محور: 1- ذهن شناگر (تفکر هستراتژی) 2- آبهای کف آلود(محیط موسسه) و 3- چگونه شنا کنیم؟ بیان می گردد برای پیدا کردن یک موقعیت مناسب هستراتژی نیز، شاخص هایی نیز تعریف و هستراتژی اصلی را آشکار نموده ایم که با هستفاده از هستراتژی های کمکی (حذف حرکات زائد- سیمیلاتور – نفس گیری و خط پایان)، شناگر می تواند خود را به خط پایان برساند.


بررسی میزان آلودگی ساحل غرب بندر عباس به فلزات سنگین و مقایسه آن با دیگر نقاط خلیج فارس با توجه به وجود صنایع عمده در غرب بندرعباس


بررسی میزان آلودگی صوتی در بخش های مختلف بیمارستانهای شهر کرمانشاه- 1386
نمایه ها:


83 out of 100 based on 53 user ratings 1253 reviews

بررسی میزان اگاهی شهروندان قمی در خصوص منابع اثرات و راهکارهایی کاهش و کنترل الودگی هوا
بررسی میزان بازدارندگی روغن حاوی PCBs بر روی بیومس هوازی
بررسی میزان بازدارندگی روغن های حاوی PCBs بر روی بیومس بیهوازی به روش آزمون فعالیت متان سازی ویژه (SMA)
بررسی میزان پایداری ید موجوددر نمکهای یددار در برابر نور و رطوبت در شهر دامغان در سال 1384
بررسی میزان غلظت آلومینیم در شبکه توزیع آب آشامیدنی شهر همدان در سال 1385
بررسی میزان پراکسید موجود در ذولبیا و بامیه ومحلهای تهیه آنهادر ماه مبارک رمضان سال 1386 در شهر زاهدان
بررسی میزان تاثیر کلاس های آموزش اصناف برمیزان آگاهی، نگرش و عملکرد توزیع کنندگان وفروشندگان مواد غذایی درشهرستان یزد ( 1385 )
بررسی میزان جذب فسفر و نیتروژن از محیط های آبی بوسیله گیاه عدسک آبی (لمنا مینور)
بررسی میزان جو ششیرین و نمک در انواع نا نهای نانوایی سبزواردر سال 86-85
بررسی میزان خورندگی آب آشامیدنی روستاهای شهرستان خاش در سال 1386
*