kala-tamin با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور

سلام. خانم من مشكل تنگي مجراي ادار داره . مثانه اش مدام عفونت ميكنه.پزشك گفته بايد جراحي
من10 ماهه زایمان کردم و زاییده ی گوشتی از محل مدفوعم خارج شده وهنگام مدفوع خونریزی دارم
من62ساته دیابت نوع 2 وفشارخون قرص بنگلامید5 متقورمین500ولوزارتان25 استفاده می کنم.16سال
سلام متاسفانه من سوالی دارم که کسی بهش پاسخ درست نمیده. من حرفم این هست که دختری که
با سلام خدمت شما من نزدیک به 4 ساله موهام خیلی شوره داره از شامپوهای مختلف زد شوره هم
سلام خانم دکتر خسته نباشین من ی6 ماهست ازماینوکسیدیل و فینستراید ایرانی استفاده میکنم
Is it possible to dynamically inject the attribute using IoC like Ninject or other IoC?
Can I get the signature of a C# delegate by its type?
When do you use reflection? Patterns/anti-patterns
How do I get a list of all currently loaded assemblies? [duplicate]
Is there a good way of getting MethodInfo of open generic method?
Activator.CreateInstance with private sealed class
Reflection runtime performance - Java vs CLR
Why would I use Reflection in a business app?
C# Reflection Indexed Properties
Getting the name of the current executing method

با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور




    با سلام و خسته نباشید.دختری 28 ساله و مجرد هستم ازمایشهای من نرمال بودند فقط 2 فاکتور خونی من پایین بود که عبارت بودند از:mcv73.7 fl که نرمال ان 105-76 بود و mch:23.4 pgm که نرمال ان 35-25 بود.و فاکتور دیگر به نام mchc نرمال بود و مقدار ان 31.7 gr/dl که رنج نرمال 40-30 بود.rbc:4.83 که رنج نرمال ان 5.5-4.3 , فاکتور دیگر hba:93.4 که رنج نرمال ان 98-96 و فاکتور دیگرhba2:0.6 که رنج نرمال ان 3.5-1.5 و فاکتور دیگرhbf:0.6 که رنج نرمال 2-0 میباشد.ایا من دچار فقر اهن هستم یا تالاسمی مینور؟و چه دارویی و روزانه چه مقدارو برای چه مدت برای رفع این مشکل کنم؟با تشکر از شما

پاسخ :


سلام به دكتر عزيز من ندا هستم 24 ساله مدتي هست كه پوستم شادابي خودش را از دست داده و

1:



سلام. دکتر من ریزش ارثی مو ندارم از 4 ماه پیش برای پرتر شدن موهام شروع به مصرف روزی 2بار

با سلام آزمایشات شما نرمال هستند و نیازی به نگرانی نیست.


من از ماه ششم بارداری دچار خونریزی از مقعد شدم که همراه با درده دکترا هم میگن تا کلونسکپی
فقط روحیه خود را تقویت کنید و ورزش منظم را در برنامه کاری خود برنامه دهید.


سلام.من 22 سالمه.چند ساله با دخترعمم دوستم.بعد از مشکلات زیاد تونستم خانوادمو راضی کنم.ما
قرص فروس سولفات و اسید فولیک روزانه هستفاده کنید.


لام. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برادرم دانشجوی دکترا در خارج هستند. ایشان متقاضی
موفق باشید.

برگرفته از : http://www.palliativeiran.ir/ (دکتر عبد الرحیم حزینی).
باسلام من به کمک شما بسیار نیاز دارم من پسری هستم 26 ساله که بسیار خجالتی هستم بطوری



سلام خانم دكتر ، پدر شوهرم بسيار به من وابسته است و توقع دارد هر روز به ملاقاتش بروم
پزشک اونلاین در تاریخ 15 آذر ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ به این سوال جواب داده هست.


72 out of 100 based on 27 user ratings 302 reviews

سلام. من دختر باکره هستم که چندبار به علت رابطه سطحی و بدون ریخته شدن مایع منی روی الت
با سلام. من دختری 24 ساله هستم. از بچگی دهانم بوی بدی میده 2،3 سال پیش اندوسکوپی کردم هلیوباکتری
سلام. من ۲۶ سالمه، و هفته‌ای یه عدد از کپسول Ironorm استفاده می‌کنم، متاسفانه دیگه وارد
با سلام وقت بخیر 22 ساله هستم. از 15 سالگی یادمه زیر بغل هام زیاد عرق میکردند و همین الان
با سلام و خسته نباشيد براي شقاق شكم چه كرمي مصرف كنم با تشكر
با سلام میخواستم درباره تبعات بیماری فاویسم بر روی فرزندان و زندگی مشترک بدانم. با
سلام من 22سالمه یسک ازمشکلات من کم کاری شکم(یبوست)است بعدم حالت سرمایی دربدنم دارم وهمچنین
Strange parameter sequence using Reflection.Emit
how to set nullable type via reflection code ( c#)?
What is the best way to get a property and value with a particular attribute?
How to Get a List of Assemblies in C#?
How to get a Static property with Reflection
Can reflection ever fail in C#?
How do I determine if an object implements a method in Perl?
Casting to abstract class or interface when generics are used
Type.IsSubclassOf() doesn't work across AppDomains?
How to obtain a property value on descendant class
*